קרום בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

30/09/2013 | 20:21 | מאת: איילת

היי. אני מעונינת לעשות ניתוח תפירה לפני החתונה.. החתונה שלי היא בעוד חצי שנה, אני מעונינת לעשות ניתוח בקרוב, אך שמעתי שזה עלול להיקרע לבד אם אני עושה לפיי הרבה זמן מיום החתונה,, האם לא מומלץ לעשות ניתוח לפני חצי שנה מהקריעה שוב?? האם הקרום באמת עלול להיקרע שוב חבד בלי חדירה?? האם יש תופעות לוואי לניתוח תלירת קרום היתולין??

עלול להיקרע לבד? = לא האם לא מומלץ לעשות ניתוח לפני חצי שנה מהקריעה שוב?= אפשר ככה ואפשר גם ממש לפני החתונה. לשיקולך האם הקרום באמת עלול להיקרע שוב חבד בלי חדירה?= לא האם יש תופעות לוואי לניתוח תלירת קרום היתולין??= לא

מנהל פורום קרום הבתולין