לא מבינה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

08/09/2013 | 11:05 | מאת: סיוון

כשאני מחדירה טמפון לצוואר הרחם או כשבאקט מיני מכניסה אצבעות זה לפעמים ממש כואב להכניס . יכול להיות שיש משהוא שמפריע? או שאלה השרירים של הרחם? זה כאילו יש משו שמפריע לחדירה כשהאצבעות בפנים זה עוד בסדר אבלככה שכל פעם עם החדירה ובסוף ממש נהיית תחושה לא נעימה .זה קשור לקרום הבתולים? איך אני יכולה לדעת אם הוא נקרע או אם הוא עוד שלם?

איך אני יכולה לדעת אם הוא נקרע או אם הוא עוד שלם?= באמצעות בדיקה אצל רופא

מנהל פורום קרום הבתולין