בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

07/09/2013 | 22:15 | מאת: ..

ד"ר שרגא שלום כתבתי לך שאלות ורציתי להבין נכון כתבתי 1) האם ישנו קרום בתולין שמכסה באופן חלקי את פתח הנרתיק. והבתולין הם לא רק פנימיים ועמוקים?= לא לא הבנתי האם אין בתולין שמכסים באופן חלקי? או שמה הבתולין הם לא רק עמוקים? וגם כתבתי.. והכי חשוב האם אינני צריכה לחשוש מעצם המחשבה על העברת חיידקים למרות שהייתי עם תחתונים ומכנסי טייץ דקים הרגשתי שהשפתיים נפתחו מעצם האקט של כאילו דחיפת האצבעות למרות שלא התאפשרה חדירה, אך מגעילה אותי המחשבה שידיו נגעו באיזור פתח הנרתיק ששם קיים קרום הבתולין והרקמות הרכות האיזור הזה הוא לח ורגיש וידיו נגעו כמה דקות מפחידות.. האם אינך חושב שיכולה להיות העברת חיידקים או כל נזק אחר..= איני יכול להשיב לשאלה זאת. למה לא. האם העובדה שהייתי עם תחתונים ומכנסי טייץ מעל לא היוו קו הגנה לדעתך?

האם העובדה שהייתי עם תחתונים ומכנסי טייץ מעל לא היוו קו הגנה לדעתך?= אכן קו הגנה טוב ולא שמתי לב לשאלה זו.

מנהל פורום קרום הבתולין