האם נשארתי בתולה?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

04/09/2013 | 23:02 | מאת: בחורה דתייה

הכנסתי אצבע בצורה לא זהירה לנרתיק בזמן אוננות, לאחר מכן הייתה תחושה של כאב קל באזור למשך יום ומעט דימום במשך שבוע (הרבה פחות ממחזור). עכשיו אני רואה שהחור שיש לי בנרתיק הכפיל ואולי שילש את עצמו והוא בגודל של אצבע וחצי. שאלתי היא האם ייתכן שטכנית עדיין נשארתי בתולה והאם יש אפשרות שבליל הכלולות שלי יהיה דימום?

שאלתי היא האם ייתכן שטכנית עדיין נשארתי בתולה= כן והאם יש אפשרות שבליל הכלולות שלי יהיה דימום?= כן

מנהל פורום קרום הבתולין