לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון אבל..

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

23/04/2010 | 01:13 | מאת: לילוש

יש לי בעיה עם האוננות בימים האחרונים. בעבר כשהייתי מאוננת עם היד בדגדגן(בלבד!) אז הייתי מגיעה לשיא ולא היה כואב לי כלום. בזמן האחרון כשאני מגיעה לשיא יש לי מעין כאב כזה אם אני לא טועה באזור הדגדגן או אולי בבטן התחתונה לא ברור לי כ"כ, בכל מקרה זה מאוד לא נעים. מה זה בדיוק??

23/04/2010 | 11:26 | מאת: רוני

יתכן ואת מפעילה לחץ גדול מידי על הדגדגן מומלץ לפני כן לסכך את הדגדגן בשמן שקדים או ג'ל סיכוך על בסיס מים. הרגישות בבטן התחתונה הינה כתוצאה מהתכווציות הרחם בעת הגעה לשיא. אין לך שום בעיה המשיכי ותהני בכיף [email protected]

פורום זה אינו עוסק בבעיות אלו.

מנהל פורום קרום הבתולין