לא ענית לי

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

22/08/2013 | 21:38 | מאת: ?

כתבתי לך לפני כמה שבועות.. "לפני חצי שנה עברתי ברחוב קרוב לבית שלי ואיזה בחור עבר מאחורי והטריד אותי מינית הוא פשוט נגע לי באיזור של הנרתיק כשהוא מאחורי, אני הייתי מבוהלת ובשוק היסטרי והוא ניצל את זה וחזר לדחוף לי פשוט אצבעות. אני בת 13 בתולה. לבשתי באותו הזמן טייץ. הבנתי שהוא עומד לדחוף את האצבעות שלו וניסיתי לברוח ולרחף מעל הידיים שלו.. אבל הרגליים שלי נדבקו לרצפה. מצב שהורס אותי מחשבתית ונפשית. הייתי ביעוץ אצל עובדת סוציאלית. שהסבירה לי שהייתה נתונה למצב הנקרא דיסוננס קונגטיבי. אבל התביישתי לשאול אותה שאלות לגבי המקרה, אני יודעת שאני נותרתי בתולה, כי בעצם לא התאפשרה חדירת אצבעות ומתוך פחד והלם אחרי המקרה והשיתוף של המשטרה (הוא כמובן ברח ולא נמצא) עברתי בדיקה בבית חולים שבה נמסר לי שבתוליי שלמים ואין ממצא חריג. אבל אני עדיין קצת מבוהלת ומוטרדת נורא ואני שואלת את עצמי שאלות מתוך פחד ולא מעיזה לשאול אותן מתוך מבוכה ותמימות.. כמו למשל שעשיתי בדיקת דם כי פחדתי שהיה לו משהו על הידיים (אולי הוא סוטה והוא אונן באיזה מקום ועקב אחריי) המחזור שלי איחר בימיים מתוך לחץ נפשי אבל עשיתי בדיקת דם שגרתית וגם להיריון (אני יודעת שזה נשמע תמים אבל אני מפוחדת) הבדיקה יצאה שלילית והמכנסיים נלקחו למז"פ במשטרה בדקתי את התחתונים והכל נראה בסדר.. אבל רציתי לשאול עוד שאלה שנשמעת אולי מפגרת.. בזמן שהוא דחף אצבעות (שילב ארבע אצבעות מתוחות) ואני הרגשתי והייתי נורא בפרנויות והוא נשאר ככה כמה זמן.." ולפני כמה ימים ביקרתי אצל רופאת נשים בבדיקה שגרתית היא בדקה אותי וראתה שהכל תקין סיפרתי לה על המקרה ושאלתי אותה האם התוקף נגע לי בקרום הבתולין שאלתי מתוך סקרנות והיא טענה שהם עמוקים מדי ושהוא לא יכל להגיע אליהם, ואם כך היכן הוא יכל לנגוע.. והאם הוא נגע בתפח הנרתיק? והיא טענה שהיא לא יודעת שאני צריכה לדעת ואני הרגשתי בזמן שהוא דחף את אצבעותיו בזמן שהשפתיים הפנימיות נפתחו הייתה הרגשה שיש משהו בפנים שהתאגד לכיוון האצבעות שלו הכוונה שהוא הפעיל לחץ על משהו שפתאום הרגשתי כמו איבר פנימי כזה שגם לא איפשר לו לחדור ובדקתי באינטרנט וכתוב שיש שם בתולין שמכסים חלקית ולא רק מתוך הפתח זאת אומרת הבתולין העמוקים יותר.. יש גם חיצוניים ויש פתח שופכה וזהו נראה לי, אני הרגשתי כאילו ומשהו שם היה גמיש כזה שהוא לחץ עליו ולא הצליח למזלי לחדור אליו והשאלה מה יש שם במה אפשר לגעת בתפח הנרתיק/בתולין/פתח שופכה ומה עוד.. ולמה הרגשתי כאילו הכל שם התאגד על האצבעות ונהיה גמיש כאילו גם הרגשה של הגנה

22/08/2013 | 21:38 | מאת: ..

השאלה היא 1) האם ישנו קרום בתולין שמכסה באופן חלקי את פתח הנרתיק. והבתולין הם לא רק פנימיים ועמוקים?זאת אומרת האם ע"י הלחיצה שלו הוא נגע בהם? אני הרגשתי שיש משהו בפנים שהתאגד לכיוון האצבעות שלו ורק נלחץ ולא איפשר כמובן חדירה מבעד התחתונים והטייץ.. 2)מעבר לכך מה יש באיזור הזה מעבר לשפתיים? באינטרנט מתארים פתח שופכה וקרום חלקי? 3) והכי חשוב האם אינני צריכה לחשוש מעצם המחשבה על העברת חיידקים למרות שהייתי עם תחתונים ומכנסי טייץ דקים הרגשתי שהשפתיים נפתחו מעצם האקט של כאילו דחיפת האצבעות למרות שלא התאפשרה חדירה, אך מגעילה אותי המחשבה שידיו נגעו באיזור פתח הנרתיק ששם קיים קרום הבתולין והרקמות הרכות האיזור הזה הוא לח ורגיש וידיו נגעו כמה דקות מפחידות.. האם אינך חושב שיכולה להיות העברת חיידקים או כל נזק אחר..

1) האם ישנו קרום בתולין שמכסה באופן חלקי את פתח הנרתיק. והבתולין הם לא רק פנימיים ועמוקים?= לא 2)מעבר לכך מה יש באיזור הזה מעבר לשפתיים? = נא לפתוח תמונות באינטרנט 3) והכי חשוב האם אינני צריכה לחשוש מעצם המחשבה על העברת חיידקים למרות שהייתי עם תחתונים ומכנסי טייץ דקים הרגשתי שהשפתיים נפתחו מעצם האקט של כאילו דחיפת האצבעות למרות שלא התאפשרה חדירה, אך מגעילה אותי המחשבה שידיו נגעו באיזור פתח הנרתיק ששם קיים קרום הבתולין והרקמות הרכות האיזור הזה הוא לח ורגיש וידיו נגעו כמה דקות מפחידות.. האם אינך חושב שיכולה להיות העברת חיידקים או כל נזק אחר..= איני יכול להשיב לשאלה זאת.

מה השאלה בדיוק?

מנהל פורום קרום הבתולין