ממש כואב

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

21/04/2010 | 23:05 | מאת: צעיר

שלום אני וחברה שלי בני 19-18 וניסינו כמה פעמים כבר לקיים יחסי מין. חברה שלי בתולה וכל פעם שאנחנו מנסים ממש כואב לה. האזור רטוב ולמרות זאת השתמשנו בחומר סיכה ועדין כואב לה. כמה פעמים חדרתי רק חצי ועדין ממש כאב לה. כל פעם שאנחנו מנסים ממש כואב לה. בנוסף לזה גם לא ירד לה דם. מה עושים??? יש פיתרון לזה??? מה יכולה להיות הבעיה???

21/04/2010 | 23:33 | מאת: יוסי

יש מישהו שמומחה בזה אני יסיג את המספר ואני יפרסם

21/04/2010 | 23:39 | מאת: צעיר

...

כעיקרון ישנן 2 קבוצות של סיבות: קבוצת סיבות אורגניות כמו מחלה או פצע באיזור וקבוצת הנפש. לפני שניגשים למומחה בתחום הנפש [פסיכולוג, סקסולוג...] מומלץ לגשת לגניקולוג לשלול סיבות אורגניות.

30/05/2010 | 16:37 | מאת: ד''ר אדית דניאל

שלום במידה והמצב לא נשען על רקע של פציעה פיזית ניתן לטפל בבעיה בצורה מלאה גם באמצעות ההומאופתיה בברכה ד''ר אדית דניאל מומחית בהומאופתיה ורפואה משלימה

מנהל פורום קרום הבתולין