שאלה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

27/07/2013 | 21:59 | מאת: 16

אני ובן זוגי לשעבר היינו מקיימים יחסי מין, אבל לא בדיוק... הייתה חדירה מלאה, אני בלי תחתונים אבל הוא עם. יותר מובן יהיה להסביר שבמקום קונדום, הדבר שהפריד בין הזרע להיכנס אליי הוא התחתונים (צמודות מאוד) שלו, ובנוסף הוא תמיד גומר בחוץ. בכל מקרה, באחת הפעמים שעשינו זאת, חזרתי הביתה ישר אחר כך ובבוקר שלמחרת גיליתי ממש מעט דם על התחתונים. בגלל הכמות הקטנה, חשבתי שזה תחילת מחזור אז שמתי תחבושת אבל להפתעתי בהמשך היום וגם ימים אחרי זה לא היה כלום...זה גם לא התאריך... אני זוכרת שלא כאב לי בזמן קיום היחסים, כי הייתי רגילה, אבל כן היה כאב חד ומהיר פעם אחת. אני תוהה אם זה אומר שנקרע לי הקרום בתולין? האם אני נחשבת כלא בתולה, למרות שזה נעשה כשהוא עם תחתונים? תודה

אני תוהה אם זה אומר שנקרע לי הקרום בתולין?= אין לדעת ללא בדיקה

מנהל פורום קרום הבתולין