הפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

16/07/2013 | 12:14 | מאת: אנונימי

היי, אני בת 24. 1. שלשום בלילה קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה. במהלך הסקס כאב לי מאוד ולאחר מכן ירד לי המון דם. עדיין יורד לי דם אבל לא בכמויות . האם זה נורמלי? 2. אני לוקחת גלולות אבל הייתי עם קלקול קיבה כמה ימים לפני והקונדום נקרע, אז לקחתי פוסטינור אתמול.. האם זו הסיבה להמשך הדימום?

1. שלשום בלילה קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה. במהלך הסקס כאב לי מאוד ולאחר מכן ירד לי המון דם. עדיין יורד לי דם אבל לא בכמויות . האם זה נורמלי?= מוטב להבדק אם לא עובר. 2. אני לוקחת גלולות אבל הייתי עם קלקול קיבה כמה ימים לפני והקונדום נקרע, אז לקחתי פוסטינור אתמול.. האם זו הסיבה להמשך הדימום?= יתכן

מנהל פורום קרום הבתולין