האם הייתה חדירה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

16/07/2013 | 00:39 | מאת: ?

לפני חצי שנה עברתי ברחוב קרוב לבית שלי ואיזה בחור עבר מאחורי והטריד אותי מינית הוא פשוט נגע לי באיזור של הנרתיק כשהוא מאחורי, אני הייתי מבוהלת ובשוק היסטרי והוא ניצל את זה וחזר לדחוף לי פשוט אצבעות. אני בת 13 בתולה. לבשתי באותו הזמן טייץ. הבנתי שהוא עומד לדחוף את האצבעות שלו וניסיתי לברוח ולרחף מעל הידיים שלו.. אבל הרגליים שלי נדבקו לרצפה. מצב שהורס אותי מחשבתית ונפשית. הייתי ביעוץ אצל עובדת סוציאלית. שהסבירה לי שהייתה נתונה למצב הנקרא דיסוננס קונגטיבי. אבל התביישתי לשאול אותה שאלות לגבי המקרה, אני יודעת שאני נותרתי בתולה, כי בעצם לא התאפשרה חדירת אצבעות ומתוך פחד והלם אחרי המקרה והשיתוף של המשטרה (הוא כמובן ברח ולא נמצא) עברתי בדיקה בבית חולים שבה נמסר לי שבתוליי שלמים ואין ממצא חריג. אבל אני עדיין קצת מבוהלת ומוטרדת נורא ואני שואלת את עצמי שאלות מתוך פחד ולא מעיזה לשאול אותן מתוך מבוכה ותמימות.. כמו למשל שעשיתי בדיקת דם כי פחדתי שהיה לו משהו על הידיים (אולי הוא סוטה והוא אונן באיזה מקום ועקב אחריי) המחזור שלי איחר בימיים מתוך לחץ נפשי אבל עשיתי בדיקת דם שגרתית וגם להיריון (אני יודעת שזה נשמע תמים אבל אני מפוחדת) הבדיקה יצאה שלילית והמכנסיים נלקחו למז"פ במשטרה בדקתי את התחתונים והכל נראה בסדר.. אבל רציתי לשאול עוד שאלה שנשמעת אולי מפגרת.. בזמן שהוא דחף אצבעות (שילב ארבע אצבעות מתוחות) ואני הרגשתי והייתי נורא בפרנויות והוא נשאר ככה כמה זמן.. עד שהוריד אותן והשאלה אם המקום בפתח הנרתיק יכול להתרחב ככה מתוך לחץ וארבע אצבעות קשיחות שהוא דחף ונשאר כמה זמן? לא יודעת מה.. והשאלה השנייה האם באמת אי אפשר להחדיר אצבעות על מכנסיים אפילו שזה טייץ שזה בד נורא דק?

אם המקום בפתח הנרתיק יכול להתרחב ככה מתוך לחץ וארבע אצבעות קשיחות שהוא דחף ונשאר כמה זמן? = לא סביר והשאלה השנייה האם באמת אי אפשר להחדיר אצבעות על מכנסיים אפילו שזה טייץ שזה בד נורא דק?= אי אפשר

מנהל פורום קרום הבתולין