שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

24/06/2013 | 23:37 | מאת: רוני

שלום אני בת 20 ויש לי חבר בן 26 היום עשיתי את פעם ראשונה ויירד לי דם האם זה שיירד דם זה אומר שהוא ניקרע איך אפשר לדעת? ואני גם רוצה לבצע בדיקת הריון אחרי כמה ימים אפשר לבצע את הבידקה ולקבל תשובה? אשמח עם תענה על זה כי זה די דחוף לי תודה

האם זה שיירד דם זה אומר שהוא ניקרע איך אפשר לדעת?= אין ודאות שאכן נקרע. רופא לאחר בדיקה יכול לאבחן זאת. אחרי כמה ימים אפשר לבצע את הבידקה ולקבל תשובה? = בדיקת דם 8 ימים אחרי הביוץ

מנהל פורום קרום הבתולין