דימום

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

18/05/2013 | 16:10 | מאת: שאלה דחופה

אם הכנסתי את איבר המין 15 סנטימרים לכוס ולא ירד דם האם זה הגיוני שלא ירד דם ??????????????????????????????????????????

19/05/2013 | 17:28 | מאת: עזרה

ראשית, לא כל אישה נולדת עם קרום בתוליון. שנית, קיימת האפשרות כי לאישה קרום הבתולין גמיש יותר ולכן אינו נקרע בפעם הראשונה של קיום יחסי מין.(בוודאי שיכול להיות שגם בפעם השנייה השלישית וכו הוא לא יקרע) בנוסף לא כל אישה מדממת כאשר קרום הבתולין שחה נקרע, האפשרויות נעות לכאן ולכאן. בכל מקרה, אין זה משנה אם קרום הבתולין נקרע או לא, העניין אינו משנה דבר.

עובדה, לא?

מנהל פורום קרום הבתולין