גמירה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

14/05/2013 | 09:25 | מאת: ירון

החברה שלי שגומרת כמעט שלא יוצא החומר החוצה האם זה מעיד שהיא עדיין בתולה וקרום הבתולין עדיין לא נקרע !!! והאם בחורה שהיא לא בתולה שגומרת החומר שיוצא החוצה יותר !

19/05/2013 | 17:35 | מאת: עזרה

כיום ידוע כי לא לכל אישה קרום בתולים וכי לא לכולן הוא נקרע, לכן, לא ניתן לקבוע את בתוליה של אישה עפי קריעת קרום בתולים. ההגעה לאורגזמה אינה הגורם הקובע את בתוליה של האישה גם הוא. כיום נהוג לקבוע אם אישה בתולה אם במהלך קיום יחסים אינטימיים הייתה חדירה לאיבר מינה. הנוזל המופרש אנו קשור לבתוליה של האישה. נוסף על כך איני מבינה מדוע זה משנה אם חברתך בתולה, הרי זה אינו משנה דבר בנוגע למקרה שלך.

אין קשר בין הנושאים שהעלת.

מנהל פורום קרום הבתולין