נקודת הג'י וקרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

30/04/2013 | 20:42 | מאת: שני

שלום, אני בת 18 וחצי שמעתי על נקודת הג'י והבנתי פחות או יותר את המיקום שלה. יש לי כמה שאלות : 1) מה העומק מהשפתיים החיצוניות ועד קרום הבתולין? 2) הבנתי שאפשר לראות את קרום הבתולין בעזרת מראה (או שהחבר יסתכל) - מה אנחנו אמורים "לחפש" איך הקרום נראה? 2) אני בתולה והשאלה האם אני, או החבר יכולים להגיע לנקודת הג'י בעזרת אצבעות, בלי לפגוע בקרום הבתולין? 3) אני משתמשת בטמפון מיני (הכי קטן) האם כשהוא יושב "במקום" הוא קרוב לנקודת הג'י? 4) החבר אומר שהטמפון למעשה מגיע עד קרום הבתולים וסופג את הדם של המחזור "מהחורים" שיש בקרום - האם הוא צודק או שהטמפון "יושב" במקום אחר? סליחה על החפירה ותודה מראש.

1) מה העומק מהשפתיים החיצוניות ועד קרום הבתולין?= 1-2 סמ 2) הבנתי שאפשר לראות את קרום הבתולין בעזרת מראה (או שהחבר יסתכל) - מה אנחנו אמורים "לחפש" איך הקרום נראה?= קפלי עור ורוד. 2) אני בתולה והשאלה האם אני, או החבר יכולים להגיע לנקודת הג'י בעזרת אצבעות, בלי לפגוע בקרום הבתולין? = אפשר 3) אני משתמשת בטמפון מיני (הכי קטן) האם כשהוא יושב "במקום" הוא קרוב לנקודת הג'י?= כן 4) החבר אומר שהטמפון למעשה מגיע עד קרום הבתולים וסופג את הדם של המחזור "מהחורים" שיש בקרום - האם הוא צודק או שהטמפון "יושב" במקום אחר?=החבר טועה

מנהל פורום קרום הבתולין