קרום הבתולין - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

20/02/2013 | 16:11 | מאת: מימי

ד"ר יש לי מספר שאלות, אם תוכל לענות לי עליהם, 1. האם לאחר שנקרע קרום הבתולין אזור הפות משתנה? 2. האם כאבי בטן בזמן מחזור מעידים על היות קרום הבתולין או שאין קשר? ואם לא כואבת הבטן אז זה מעיד שאין קרום בתולין? 3. האם השפתיים הפנימיות מכסות את קרום הבתולין או שאין קשר?

1. האם לאחר שנקרע קרום הבתולין אזור הפות משתנה?=לא 2. האם כאבי בטן בזמן מחזור מעידים על היות קרום הבתולין או שאין קשר? ואם לא כואבת הבטן אז זה מעיד שאין קרום בתולין?=אין קשר 3. האם השפתיים הפנימיות מכסות את קרום הבתולין או שאין קשר?=אין קשר

מנהל פורום קרום הבתולין