קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

07/02/2013 | 16:28 | מאת: אנונימית

אני בת 22 אני עוד בתולה וגיליתי שאפשר להיוולד בלי קרום בתולין אני מתכוונת ללכת לגניקולוג ואם הוא לא יראה שם את קרום הבתולין זה יראה כאילו אני כבר לא בתולה? למרות שלא הייתי עם גבר? ועוד משהו הסיבה שבגללה אני הולכת אל הגניקולוג זה בגלל שבזמן שאני עושה פיפי ואם אני יושבת או הולכת אחרי השירותים אז ממש שורפות לי השפתיים באזור המין וזה אדום..

כן יש מצב שחסר קרום בתולין.

21/02/2013 | 23:27 | מאת: ספיר

שאלתי אם במקרה אין לי קרום בתולין אז הגבר שאני אשכב איתו יחשוב שאני לא בתולה למרות שלא הייתי עם גבר עוד?

מנהל פורום קרום הבתולין