בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

04/02/2013 | 01:56 | מאת: אניאניאני

שלום האם אוננות למשך כ 10 שנים עלולה לפגוע בקרום הבתולין? האם אוננות משפיעה על סדר קבלת המחזור או גורמת לו להימשך שבועיים בוא נגיד? האם יחסי מין חיצוניים עם החבר בלי לחדיר איבר מינו אלא דרך גירוי או דרך גירוי הדגדגן בלשון עלול לקרוע את קרום הבתולין? ביצוע שחזור הקרום לפני החתונה בשנה אפשריי?

10/02/2013 | 07:58 | מאת: רוני

שלום האם אוננות למשך כ 10 שנים עלולה לפגוע בקרום הבתולין? <לא, ובתנאי שלא החדרת חפצים לנרתיק> האם אוננות משפיעה על סדר קבלת המחזור או גורמת לו להימשך שבועיים בוא נגיד? <גירוי מיני יכול ליצור כיווצים ברחם> האם יחסי מין חיצוניים עם החבר בלי לחדיר איבר מינו אלא דרך גירוי או דרך גירוי הדגדגן בלשון עלול לקרוע את קרום הבתולין? <לא> ביצוע שחזור הקרום לפני החתונה בשנה אפשריי? <רצוי בסמוך למועד החתונה>

האם אוננות למשך כ 10 שנים עלולה לפגוע בקרום הבתולין?= לרוב - לא האם אוננות משפיעה על סדר קבלת המחזור או גורמת לו להימשך שבועיים בוא נגיד?= לא האם יחסי מין חיצוניים עם החבר בלי לחדיר איבר מינו אלא דרך גירוי או דרך גירוי הדגדגן בלשון עלול לקרוע את קרום הבתולין?= לא ביצוע שחזור הקרום לפני החתונה בשנה אפשריי?= כן

מנהל פורום קרום הבתולין