דימום כמה ימים לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

31/01/2013 | 21:22 | מאת: שני

שלום, אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין כמה פעמים עם חדירה לא מלאה ועד עכשיו לא ירד דם אף פעם. ביום שבת קיימנו יחסי מין לא מוגנים בעקבות זאת לקחתי פוסטינור, כעבור חמישה ימים ראיתי כתם דם קטן. אשמח לדעת, אם יתכן שזה קשור לקרום הבתולין(אם זה הגיוני שירד דם חמישה ימים אחרי החדירה?) או האם יתכן שזה קשור לנטילת הפוסטינור? לא סבלתי מאף תופעות לוואי עם לקיחת הפוסטינור, כלומר לא היו בחילות או שום דבר ממה שהיה כתוב עד עכשיו בעלון. תודה

01/02/2013 | 07:40 | מאת: שני

זה נ ראה יותר כמחזור כרגע על אף שהמחזור הפסיק לפני שבוע אצלי.

אין לדעת ממה הדימום ללא בדיקה.

מנהל פורום קרום הבתולין