חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

01/01/2013 | 14:38 | מאת: אנונימית

אני בת 16 ויש לי חבר בן 17. אנחנו לא מקיימים יחסי מים מלאים , רק ירידות אחד לשני דחיפת אצבעות ודברים כאלה . יש לי שתי שאלןת בנושא: 1 קראתי באתר מסויים שיש נשים המגיעות לאורגזמה וזה גורם לבם לדמעות , האם יש אפשרות שאני חווה אורגזמה בזמן שאני יורדת לו ?! לרוב יורדות לי דמעות שזה קורא וזה לא בשליטה . 2 בפגישה האחרונה שלנו הוא דחף לי אצבעות לאיבר המין , בתור אחת שמאוד אוהבת אתזה . פשוט הוצאתי לו את היד , הוא הכניס 4 אצבעות , וזה לא פעם ראשונה שהוא החדיר מספר כזה ... אבל הוא דחף עמוק יותר / חזק יותר שפשוט הרגשתי כאב שלא יכולתי לשאת , הוצאתי וזה בחיים לא קרה לי ... נכנסתי לשירותים אחרי שעה בערך , ויצא ממני דם, האם יש מצב שנקרע לי קרום הבתולין מחדירת אצבעות ? ( המחזור שלי עוד שבוע , וגם הדימום לא היה בקצב וברמת דימום של מחזור ) ממש חשוב לי שתענו . חסויה

1 האם יש אפשרות שאני חווה אורגזמה בזמן שאני יורדת לו ?! = כן 2 האם יש מצב שנקרע לי קרום הבתולין מחדירת אצבעות ? =כן

מנהל פורום קרום הבתולין