דחוף בבקשה!

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

25/12/2012 | 20:27 | מאת: אני

שלום, אני בת 19 והיום קיימתי לראשונה יחסי מין. חבר שלי הכניס לי וכאב לי מאוד מאוד , לקראת הסוף , לפני שהוא גמר הוא הוציא ושם קונדום ואז המשיך.כלומר הוא גמר בפנים אבל עם קונדום. עשינו ככה בערך 5 דק ואחר כך עשינו שוב והוא גמר בחוץ לגמרי. השאלות שלי הן: 1) אחרי זה נכנסתי לשירותים ושניגבתי ראיתי שהיה לי כמו דם כזה אבל לא חזק , חלש מאוד מאוד מאוד. השאלה היא : האם אני עדין בתולה ? כי לא היה לי דימום חזק ? כלומר על התחתון לא היה כלום, רק שממש נגעתי בפנים. 2) האם יש סיכוי שאכנס להיריון מזה ? אני אמורה לקבל שבוע הבא ולכן אני בלחץ. תודה !

האם אני עדין בתולה ?= לא האם יש סיכוי שאכנס להיריון מזה ?=כן

מנהל פורום קרום הבתולין