גניקולוג שיכול לפתוח את קרום הבתלוין בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

19/12/2012 | 17:03 | מאת: abc123

שלום! אני בת 24,לאחר בדיקה אצל רופאת נשים התברר שקרום הבתולין שלי לא נקרע והיא ציינה שהוא עבה. היא אמרה שניתן לפתוח אותו רק ע"י ניתוח בהרדמה מלאה וגם אז לא תמיד עושים זאת וראיתי שכתבת כאן שיש אפשרות לעשות זאת ע"י לייזר בהרדמה מקומית ללא כאב. איך אפשר להגיע לגניקולוג שעושה זאת? ניסיתי לחפש בעצמי אך לא מצאתי והעניין מאוד דחוף בעבורי.

22/12/2012 | 21:41 | מאת: רונית

ניתן לעשות זאת באמצעות לייזר בהרדמה מקומית על-ידי ספריי. הפעולה נמשכת כ-10-15 שניות ללא כל כאב וללא דימום. נא לברר במרפאה - 03-6956867

תוכלי להתקשר ולברר פרטים 03-6956867

מנהל פורום קרום הבתולין