בעיה בחדירה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

19/12/2012 | 15:55 | מאת: מוטרדת

אני ובן זוגי ניסינו לקיים יחסי מין לראשונה (לשנינו זה פעם ראשונה) כמה פעמים ולא הצלחנו. אני משתמשת בטמפונים ואני יודעת בדיוק לאן הוא צריך להכנס אבל כל פעם מרגישה כאב כאילו הוא נתקע במשהו. השאלה היא אם זה נורמלי? מצד אחד אני תמיד עוצרת כי אני מפחדת שהוא לא בכיוון הנכון ומצד שני אני יודעת שזה אמור לכאוב. אבל עד כמה? לתת לו להכנס בכח? נראה לי לא הגיוני... שאלה שניה: בפעם האחרונה ירד לי דם. השאלה אם ייתכן שנקרע קרום הבתולים?באיזה עומק הוא נמצא? לא הייתה חדירה מלאה אבל לא יודעת חוצמזה להגיד כמה נכנס... תודה רבה!

קשה עד מאד ליעץ אינטרנטית. אולי תיגשי לרופא/ת הנשים שלך שתראה מה קורה שם ואולי גם תסביר לך נקודתית.

מנהל פורום קרום הבתולין