ד"ר תציל אותי אני בתולה!!

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

13/12/2012 | 02:01 | מאת: deleted

אני בת 25...מגיל 19 מנסה עם כמה בנים...זה פשוט לא מצליח...הייתי בבדיקות הרופא אמר קרום הבתולין עבה........זה כמו חומה אני ממש מיואשת אני פוחדת בעיקר מהבדיקת דם לפני הניתוח להסרת הבתולין...הרופא אמר שאין דרך אחרת חוץ מזה ואז שמים לי סכינים למטה וזו הרדמה ככלליתת תעזור לי אני מפחדת מה יהייה עם ילדים בעתיד?........אנני מאוד רוצה.....הבנתי שיש ספריי או משהו כזה...והוא טוען שזה לא קיים....מה עושים בבקשה...?

הבנתי שיש ספריי או משהו כזה= אפשר לפתוח את הקרום, אם זו הבעיה באמצעות לייזר תחת הרדמה מקומית בספריי ללא כאב.

מנהל פורום קרום הבתולין