שאלה ..

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

25/09/2012 | 15:16 | מאת: סיגל

שלום עברתי ניתוח לשחזור קרום הבתולין .. רציתי לשאול האם זה בסדר שביצעתי את הניתוח חודש וחצי לפני החתונה ? כי קראתי שצריך לבצע את הניתוח שבוע או שבועיים לפני אבל הרופא איםה שביצעתי את הניתוח אמר שאפשר אפילו לבצע את הניתוח שנה לפני האם זה נכון ? כי זה מוזר שבכול האתרים רשום שבוע או שבועיים כי הקרום מאוד דק ועדיף לבצע כמה שיותר מוקדם .. אני מבולבלת ואשמח אם תעזור לי תודה

רק הרופא המבצע יודע איזה סוג ניתוח הוא עשה לך. קצר טווח או ארוך טווח.

מנהל פורום קרום הבתולין