קרום בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

10/04/2010 | 21:19 | מאת: שיר

התחלתי לקיים יחסים בפעם הראשונה לפני שבועיים, וישנו קושי בחדירה אנו מנסים קצת בכל פעם כאשר לא מזמן התחיל לרדת מעט דם (כנראה הבתולין) אך בפעמים אחר כך עדיין היה קושי בחדירה. האם יכול להיות שהנרתיק צר מידי לחדירה? או שהוא יתרחב עם הניסיונות? האם זה נפוץ בקרב בתולות?

11/04/2010 | 08:08 | מאת: רוני

יכול להיות שאת לא מספיק מגורה ויש לך קצת יובש המקשה על החדירה השתמשו בג'ל סיכוך על בסיס מים או שמן שקדים אל תדלגו על שלב המשחק המקדים עם גירוי ידני ואוראלי ורק אז לבצע חדירה מומלץ מאוד שתבצעי מין מוגן !!!

מה שתארת נפוץ ואינו מהווה מקור לדאגה או לבעיה.

מנהל פורום קרום הבתולין