תשובה באתר

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

24/08/2012 | 14:00 | מאת: אליה

יש לי שאלה....האם אחרי שאעשה אצלך הסרת בתולין ...אשכב בלי כאב ופחד הוא יצליח לחדור אלי?....ותענה לי פה בבקשה לא אהבתי תתגובה של המזכירה שלך...היא הייתה תקיפה וחסרת קשב אלי כאילו היא רק רוצה כבר שאני אבוא לעשות את זה ...זה היה נשמע לא אמין מצידה

התחושה תהיה דומה לפעם הראשונה מבחינת כאב ודימום, אולי טיפה יותר כאב. את יכולה לעשות את זה בכל מקום שתבחרי, כאן אני מגיש שרות מידע. אני מתנצל על תחושתך ביחס למזכירה. דברתי איתה על כך.

06/09/2012 | 04:27 | מאת: יח

אני הרי לא מצליחה בגלל כאב ופחד...אז זה לא יעזור בכלל?ותודה בקשר חמזכירה זה בסדר לא קרה כלום תודה לך(;

11/09/2012 | 12:57 | מאת: מ

שלום רב אני בת 19 תמיד בזמן מחזור סבלתי סבל קשה אפילו באחד המחזורים שלי הגעתי לבית חולים מרוב הכאב לפני חודשיים בערך הייתי במחזור ונפלתי על האזור הרגיש והלכתי לשירותים ראיתי חתיכה כזאת שקופה עם דם והיא הייתה ממש גמישה ולא יודעת היה נראה לי שזה קרום הבתולין ואחרי המקרה אין לי יותר כאבים וזה ממש מדאיג אותי אני לא יכולה ללכת לרופא נשים אני לא יכולה חדהר על זה עם אף אחד אני חייבת עזרה בבקשה אני אשמח לתשובה אם איבדתי את הבתולין שלי ככה או לא

מנהל פורום קרום הבתולין