בנות----רוני הוא גבר בלי כל הכשרה בגניקולוגיה!!

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

23/08/2012 | 12:57 | מאת: נטלי

בנות יקרות, לא להקשיב לתשובות של רוני הזה, זה גבר שטוען שיש לו תואר בפסיכולוגיה, שום קשר לגניקולוגיה או לגוף האישה ולא קשור לרופא באף צורה. אין להסתמך על התשובות שלו. הוא נשמע קצת מעורער בנפשו ועובר על החוק בצורה חמורה. אין לי מושג למה הוא מקבל לגיטימציה לרשום פה תשובות, אבל אם עוד פעם אחת אני רואה אותך כותב פה או פונה אלי בכל דרך שהיא אני אפנה למשטרה!!!

23/08/2012 | 19:53 | מאת: נטלי

ולכן זכותך לרשום פה, אבל זה עדיין נראה לי מופרע. מה שכן אל תפנה אלי

23/08/2012 | 20:00 | מאת: נטלי

תיקון שלי. רוני לא עובר על החוק מכיוון שאינו מזדהה כגניקולוג אלא רק בתור רוני, ומכיוון שזה אינטרנט זכותו לרשום פה דברים. לא רוצה להעליל, כשאמרתי שנשמע מעורער התכוונתי למעשיו בעיניי. אבל זו פרשנות שלי בלבד. מה שכן, הייתי מציעה לך להיות זהיר בדבריך שכן בנות פה משתפות אותך ולוקחות את דבריך כסמכות.

מנהל פורום קרום הבתולין