קריעת קרום הביתולין על ידי הכנסת אצבעות..

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

21/08/2012 | 02:11 | מאת: אנונימית

אני בת 15 ובן זוגי הכניס לי אצבעות.. תמיד עשינו את זה אבל הפעם הוא הכניס שתי אצבעות... לבפנים ולא יירד לו דם כשהוא הוציא את היד... אבל אחרי כמה דקות שהלכתי לשירותיים ראיתי שיש לי דם בתחותן וכשניגבתי ראיתי שיצא מלא.. אני מתה מפחד שאני כבר לא בתולה יותר כי אני כולה בת 15? יש סיכוי שהוא לא קרע לי את קרום הביתולין וזה סתם?

21/08/2012 | 05:54 | מאת: רוני

יתכן ורק נפצעת בנרתיק והקרום לא נקרע בכל מקרה עדיף להבדק אצל רופא נשים

21/08/2012 | 09:50 | מאת: אנונימית

אני רוצה ממש לתאר איך זה היה כיי אני בלחץץץ ענקי!!!!! הוא הכניס לי אצבע אחת.. ואז עוד אחת.. ושתי אצבעותהיו בפנים.. וזה לא ממש כאב.. כאילו זה כאב קצת או לא יודעת הייתי חרמנית או משהו... אני לא רוצה ללכת לרופא אני לא רוצה שאפחד יידע אני מתה מפחד.. רק אני וחבר שלי מודעים למצב והוא כל הזמן מנסה להרגיע אותי ואסור בחיים שאמא שלי תדע מיזה למה היא תהרוג אותי.. אפילו אם היא תגלה שהלכתי לרופא נשים היא כבר תבין הכל.. אם את יכולה להגיד לי מה לפרט לך כדי שאולי תוכלי לענות לי בוודאות.. אם קרעתי את קרום הביתולין או לא? אני מאוד מאוד מקווה שלא!

יש סכוי שלא קרע

מנהל פורום קרום הבתולין