באיזה גודל צריך להיות הפתח-החור?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

11/08/2012 | 23:17 | מאת: עדי

האם הפתח הזה, הוא נקרא הנרתיק, או שהנרתיק הוא יותר בפנים? האם דרך הפתח הזה אפשר לראות את קרום הבתולין? תודה.

12/08/2012 | 16:18 | מאת: רוני

הפתח מאוד אלסטי ובשעת ריגוש מיני יכול להתרחב ולהכיל איבר מין זכרי. "החור" הוא תחילתו של הנרתיק. מבחוץ נראה סגור ע"י השפתיים החיצוניות והפנימיות. אפשר לראות את קרום הבתולין בתנוחה של פיסוק ומראה אבל עדיף בדיקת רופא/ה רוני

12/08/2012 | 21:07 | מאת: עדי

זאת אומרת שהנרתיק בנפרד, והקרום בנפרד, הקרום הוא אחרי הפתח-הוא בפנים, ודרך החור אפשר לראות את הקרום? או שהקרום אמור כביכול להתלבש על הפתח, זה אמור להיות חתיכה שלמה? או שאין קשר בכלל. הפתח בנפרד והקרום בנפרד? האם כשמדברים על פתח שדרכו עובר ה"מחזור" האם הכוונה לאותו פתח של תחילת הנרתיק או לפתח אחר?

האם הפתח הזה, הוא נקרא הנרתיק, או שהנרתיק הוא יותר בפנים?=זהו פתח הנרתיק האם דרך הפתח הזה אפשר לראות את קרום הבתולין?=כן

מנהל פורום קרום הבתולין