2 שאלות

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

10/08/2012 | 18:35 | מאת: ורד

1. עד איזה גיל קרום הבתולין יכול להישאר שלם אם לא קיימו יחסים? 2. האם ע"י אוננות קרום הבתלוין יכול להיקרע? 3. באיזה צבע הקרום אמור להיות?

12/08/2012 | 16:22 | מאת: רוני

1. עד איזה גיל קרום הבתולין יכול להישאר שלם אם לא קיימו יחסים? [לנצח] 2. האם ע"י אוננות קרום הבתלוין יכול להיקרע? [לא] 3. באיזה צבע הקרום אמור להיות? [ורוד/לבן]

1. עד איזה גיל קרום הבתולין יכול להישאר שלם אם לא קיימו יחסים?=כל גיל 2. האם ע"י אוננות קרום הבתלוין יכול להיקרע?=לא 3. באיזה צבע הקרום אמור להיות?=ורוד

מנהל פורום קרום הבתולין