קריעה עצמית של קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

05/08/2012 | 00:22 | מאת: עדי

הי, אני בת 30 ועדין בתולה. היום יש לי חבר שאני מעוניינת לקיים איתו יחסי מין אך לא רוצה שהוא ידע שאני בתולה כי זה מאוד מביך אותי. קרה שהחדרתי אצבעות לנרתיק וכמובן טמפונים ללא כאב. האם יתכן שקרום הבתולין כבר נקרע? אם לא, האם אני יכולה לקרוע אותו בעצמי לפני שאקיים יחסי מין?במידה ולא ירד דם, האם יש לו דרך להרגיש שאני בתולה? תודה, עדי

האם יתכן שקרום הבתולין כבר נקרע?=לא סביר אם לא, האם אני יכולה לקרוע אותו בעצמי=לא האם יש לו דרך להרגיש שאני בתולה?=כן

מנהל פורום קרום הבתולין