אוננות

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

22/06/2012 | 17:10 | מאת: אני

שלום , רציתי לשאול לגבי אוננות. פעם אוננתי ובמהלך האוננות ראיתי דימום. יש לציין שמעולם לא קיימתי יחסים, ואני בתולה. אבל האוננות לא הייתה בפנים. אלא רק מבחוץ. וזה קרה 10-7 ימים לפני שאני צריכה לקבל מחזור...לאחר שהפסקתי לאונן עקב הדימום... בימים הבאים לא היה שום דימום כלל...יש מצב שקרעתי את קרום הבתולין? או שהאוננות השפיע על הופעת המחזור טרם זמנו. תענו לי בבקשה.

24/06/2012 | 13:26 | מאת: רוני

יכול להיות דימום בזמן אורגזמה מפני שזה גורם להתכווצות של צוואר הרחם. (אם יש פצעים כגון קונדילומה או יבלות זה יכול לגרום לדימום) כמו כן יתכן שפצעת את עצמך. במידה ולא החדרת אצבעות או חפצים לנרתיק הרי שלא מדובר בקריעת הבתולין. 054-9311780

יש מצב שקרעתי את קרום הבתולין? = לא.

מנהל פורום קרום הבתולין