מס' שאלות

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

05/04/2010 | 15:43 | מאת: דנה

אני בת 27 ומעולם לא קיימתי יחסי מין. אני כן משתמשת בטמפונים- (גודל נורמל) ומכניסה עמוק ללא כאב ובעיה. יש לי מס' שאלות ואודה לך אם תענה על כל אחת בנפרד למען הסדר הטוב: 1- האם חובה שיכאב לי בפעם הראשונה. הרבה מתלוננות על כאבים חזקים ואני חוששת. 2- מה ניתן לעשות כדי למנוע כאב? 3- האם העובדה שלא קיימתי יחסים עד גיל 27 מעידה על כך שבטוח יכאב לי, כלומר: ככל שאני מחכה יותר זמן כך המצב הוא לרעתי. 4- האם העובדה שאני מכניסה טמפון בגודל בינונני וולא כל בעיה מעידה על כך שאיני בתולה? אייך אוכל לדעת אם כן או לא ללא בדיקת רופא?

06/04/2010 | 08:19 | מאת: רוני

1- האם חובה שיכאב לי בפעם הראשונה. הרבה מתלוננות על כאבים חזקים ואני חוששת. (לא בהכרח) 2- מה ניתן לעשות כדי למנוע כאב? (משחק מקדים ארוך ומושק, סיכוך בעזרת ג'ל או שמן שקדים) 3- האם העובדה שלא קיימתי יחסים עד גיל 27 מעידה על כך שבטוח יכאב לי, כלומר: ככל שאני מחכה יותר זמן כך המצב הוא לרעתי.(ממש לא) 4- האם העובדה שאני מכניסה טמפון בגודל בינונני וולא כל בעיה מעידה על כך שאיני בתולה? אייך אוכל לדעת אם כן או לא ללא בדיקת רופא? (הכנסת טמפון מוכיחה כי את מכירה את האנטומיה של גופך וזה יכול להקל עלייך ביחסי מין, אם את בתולה? האם זה חשוב לך? אין דרך לדעת ללא בדיקת רופא) [email protected]

1- האם חובה שיכאב לי בפעם הראשונה. הרבה מתלוננות על כאבים חזקים ואני חוששת. ^^לא חובה שיכאב. 2- מה ניתן לעשות כדי למנוע כאב? ^^משחק מקדים באצבעות, שימוש בג'ל, להרגע 3- האם העובדה שלא קיימתי יחסים עד גיל 27 מעידה על כך שבטוח יכאב לי, כלומר: ככל שאני מחכה יותר זמן כך המצב הוא לרעתי. ^^לא ואין קשר. 4- האם העובדה שאני מכניסה טמפון בגודל בינונני וולא כל בעיה מעידה על כך שאיני בתולה? אייך אוכל לדעת אם כן או לא ללא בדיקת רופא? ^^הכנסת טמפון לא מעידה על מצב הבתולים ורק רופא מיומן יוכל לקבוע את מצב הבתולים.

מנהל פורום קרום הבתולין