כמה שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

06/06/2012 | 10:31 | מאת: משהי

שלום רב, יש כמה שאלות אשמח לקבל על אחת בנפרד הסבר מפורט ודרך טיפול... 1. האם כל הבחורות בתולות? האם התולין יכול להיקרע מלשים טמפון? 2. האם בזמן קריעת הבתולין חייב לרדת דם? או לכאוב? 3. מה הסיבה שאחרי יחסי מין יורד אחרי יום כמה טיפות דם? 4. יש לי הפרשה לבנה בנרתיק- רוב הזמן מה הסיבה? ומה זה? 5. מה סיבה לריח לא נעים מהנרתיק ומה הטיפול? תודה מראש

1. האם כל הבחורות בתולות? האם התולין יכול להיקרע מלשים טמפון?=לרוב לא 2. האם בזמן קריעת הבתולין חייב לרדת דם? או לכאוב?=לא חייב 3. מה הסיבה שאחרי יחסי מין יורד אחרי יום כמה טיפות דם?=חשוב להבדק בהקדם כי יכול להיות דלקת או מצב אחר בצואר הרחם כמו פוליפ או מצב ממאיר או טרום ממאיר 4. יש לי הפרשה לבנה בנרתיק- רוב הזמן מה הסיבה? ומה זה?=רק אחרי בדיקה אםפשר לדעת - החל ממצב נורמלי ועד פטרת על כל סוגיה 5. מה סיבה לריח לא נעים מהנרתיק ומה הטיפול?=אפשר לדעת אחרי בדיקה

מנהל פורום קרום הבתולין