עזרה דחופה כמה שיותר מהר

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

20/04/2012 | 14:40 | מאת: אנונימית

אני בת 16 ואני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה . זאת הייתה הפעם הראשונה של שנינו . כשהוא החדיר לי נורא כאב לי אך לא ירד דם , זה נורמאלי או שזה בעיה ? תודה רבה

21/04/2012 | 07:35 | מאת: רוני

מקווה שבזמן החדירה היית מוגנת באמצעי מניעה !!! יחסי מין בפעם הראשונה לא חייב להיות מלווה בדימום, גם אם נקרע קרום הבתולין להבא רק מין מוגן והרבה הכנה וגירוי לפני החדירה כמובן כמות נדיבה של ג'ל סיכוך על בסיס מים

13/05/2012 | 00:53 | מאת: אנונימית

רוני בוודאי שהיינו עם אמצעי מניעה !!!!!! גם קונדום וגם גלולות ! תיכננו את הערב הזה ימים רבים לפני שהוא קרה זה ממש לא היה בין רגע . קיימנו יחסי מין שוב לאחר הפעם הראשונה ועדין לא ירד לי דם , זה די מבייש מולו אך אם זאת בעיה לאן כדי לי לפנות ? ומזה גל סיכוך ? תודה רבה

זה יכול להיות נורמלי וגם יכול להיות בעיה. אם עדיין מדמם אני מציע שתפני לבדיקה.

מנהל פורום קרום הבתולין