היריון מהפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

17/04/2012 | 08:22 | מאת: shelly

היי, אני בת 17 וכבר כמה זמן שחבר שלי מנסה לשכנע אותי שנעשה סקס. אני בתולה וקצת מפחדת, בעיקר מלהיכנס להיריון. וחבר שלי מרגיע אותי שבפעם הראשונה זה נדיר להיכנס להיריון, .. ובגלל זה אני גם לא חייבת להשתמש באמצעי מניעה.. זה נכון?

17/04/2012 | 15:32 | מאת: רוני

ממש חוסר ידע בסיסי בהבנה של הנושא אפשר להכנס להריון ממגע מיני יחיד ויש חובה להשתמש באמצעי מניעה !!!

18/04/2012 | 19:18 | מאת: הילה

ברור שאפשר להכנס להריון בפעם הראשונה! בדיוק קראתי באתר של נורלבו שזה מיתוס נפוץ, בדיוק כמו הרבה מיתוסים אחרים שיש בנות שמשוכנעות שהם נכונים, ככה שממש לא כדאי להסתכן. עצה שלי? תתחילי להשתמש בגלולות.

לא נכון.

מנהל פורום קרום הבתולין