קרום בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

11/04/2012 | 22:09 | מאת: בתולה

כמה ס"מ מהפתח נמצא קרום הבתולין ? וכיצד ניתן לראות את הקרום במראה ? אני לא מבינה איפה לחפש ( אני עדיין בתולה ורוצה לראות איך זה נראה )

14/04/2012 | 12:16 | מאת: רוני

נמצא בקדמת הנרתיק,כדי לדעת אם את בתולה/ולהכיר את קרום הבתולין של עצמך – פסקי את רגליך כשאת ללא תחתונים קחי מראה קטנה ושימי בין רגליך, פסקי את שפתי פתח הנרתיק שלך ומה שתראי הוא קרום הבתולין שלך המקיף את פתח הכניסה. קרום הבתולין לא סגור לחלטין ויש בו נקב/ים ליציאת ההפרשות בצעי חיפוש ברשת לקבלת תמונות

1 ס"מ מהפתח.

מנהל פורום קרום הבתולין