פחד מהריון

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

11/04/2012 | 16:27 | מאת: שלי

שלום, אתמול אני ובן הזוג שלי קיימנו יחסים מלאים כוללים חדירה(זוהי הפעם הראשונה ואני בת 25) זה כאב מעט לא יצא דם והוא לא נראה לי חדר עד הסוף. באמצע הקונדום נקרע והוא גמר בחוץ כ4 דק' לאחר מכן. אני פוחדת למרות שהקונדום היה די יבש אחרי שהוא נקרע והוא גמר בחוץ בכלל עדיין אני פוחדת שאני בהריון. אני לא יודעת אם לקחת פוסטינור עבר כ17 שעות מאז שזה קרה וכל היום אני בוכה ולחוצה. בן הזוג שלי טוען שהוא גמר בחוץ והקונדום היה יבש ואין מה לדאוג ולקחת פוסטינור....עזרו לי בבקש בדחיפות אני לא מפסיקה לבכות.

14/04/2012 | 19:17 | מאת: רוני

גם נוזל הסיכוך המופרש מהפין יש לא מעט זרעונים היכולים לבצע את המשימה. מאחר ולא ידוע יום הביוץ שלך כדאי ועדיף לקחת פוסטינור "תקלות" כאלו יכולים להתרחש יש לקחת אותן בשיקול דעת ולא להכנס לחרדה

מה השאלה שלך?

מנהל פורום קרום הבתולין