ניסיון חדירה פעם שניה כואבב

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

19/03/2012 | 12:36 | מאת: אור

אני בתולה ופעם לפני החארונה שהייתי עם חבר שלי נתתי לו לנסות לחדור לי וזה ממש כאב לי וכל שניה הדפתי אותו החוצה. בבדיקה אצל רופאת נשים אחרי זה היא אמרה לי שאני עדיין בתולה אתמול שכבנו הייתה חדירה אבל הרגשתי ממש כאבים וכאילו לא ירד לי דם אחרי זה בכלל ורק הרגשתי כאבים בערך איזה 6 7 שעות מאז ששכבנו.. הוא ניסה לחדור אבל אני מרגישה שזה לא ממש היה עד הסופ ושאני עדיין בתולה איך אפשר לדעת ? האם הכאסים נוצרים מהקרום הבתולין ? אני ממש מנסה להנות אבל כל פעם שהוא חודר זה כואב לי רצחח..

אולי תפני שוב לרופאה שתבדוק אותך ותגיד לך אם את עדיין בתולה.

מנהל פורום קרום הבתולין