בתולה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

09/03/2012 | 09:54 | מאת: קרן

היי ד"ר אני בת 26 ומעולם לא קיימתי יחסי מין אך אני משתמשת בטמפונים מהגודל הגדול ביותר. האם יכול להיות שאין לי קרום בתולין? הייתי אצל הרופאת נשים והיא עשתה לי בדיקה בה החדירה לי מעין מוט לנרתיק וכשהוציאה אותו לא היה כתם דם.האם מכך אפשר להסיק שכבר אין לי קרום בתולין? אני שואלת כי הייתי שמחה לדעת שאין לי קרום בתולין. לא רוצה לקיים מין בגיל מאוחר ולדמם בפעם הראשונה. והבהרה נוספת- האם זאת אגדה אורבנית לומר שבפעם הראשונה יורד דם והקרום נקרע או שיש בנות שגם בפעם הראשונה שלהן לא ירד דם. האם רופאת נשים תוכל רק מלהסתכל בנרתיק שלי לומר לי אם יש לי קרום או לא ? תודה

יש נשים הנולדות ללא קרום בתולים. לאחרות קרום בתולים גמיש. רופא נשים יוכל להגיד לך , אחרי בדיקה, מה קורה אצלך.

מנהל פורום קרום הבתולין