importent

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

09/03/2012 | 09:40 | מאת: hgnjhg

שלום לך לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אך אשאל בכל זאת. האם יכול להיות שאיבר מין האישה נראה מעט שונה אצל כל אחד. אני שואלת (וסליחה על הפתיחות אך אין ברירה אם ארצה לקבל מענה) אם אני מסתכלת על איבר המין שלי אז הדגדדגן יותר גדול משל נשים שאני רואה למשל בסרטים. אצהלן הדגדגן קטן ואף מוסתר אך שלי גדול ובולט מבין השפתיים. האם זה תיקני, בסדר או שעלי לבדוק את הנושא. יש לציין שלא מזמן היתי אצל רופאת נשים לבדיקה שגרתית והיא לא אמרה לי כלום בנושא. ואם הכל בסדר- אז מה זה אומר על כך שהדגדגן שלי יותר בולט? תודה וסליחה.

קיימת שונות רבה במבנה, בצורה ובגדול של אברי המין אצל גברים ואצל נשים. רופא מיומן יוכל לחוות דעתו.

מנהל פורום קרום הבתולין