פתיחת קרום הבתולין עם לייזר

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

28/02/2012 | 21:05 | מאת: שלי

אני עם וגינסמוס ונשואה כבר שנה אני עדיין בתולה מאוד רוצה שהקרום יפתח ללא כאבים אבל אני מאוד מפחדת מהלייזר...יש לציין שמרחיבים לא עוזרים לי כלל. מה הסיבוכים לפרוצדורה עם הלייזר?? והאם זה באמת לא כואב? הרי על מנת להגיע לקרום צריך לחשוף אותו בספקולום וזה כואב מאוד לבתולות מיוחד עם וגיניסמוס. מהי העלות לפתיחה עם לייזר?אשמח לעזרה.

מה הסיבוכים לפרוצדורה עם הלייזר??=אין והאם זה באמת לא כואב?=לא כואב. ההרדמה עם ספריי והפעולה נמשכת 5 דקות ואולי פחות. הרי על מנת להגיע לקרום צריך לחשוף אותו בספקולום וזה כואב מאוד לבתולות מיוחד עם וגיניסמוס.= לא צריך ספקולום, לפחות לא בדרך שאני עושה זאת. מהי העלות לפתיחה עם לייזר?=נא לברר במרפאה - 03-6956867

מנהל פורום קרום הבתולין