זה ממש דחוףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

24/01/2012 | 00:11 | מאת: שירן

שמעו אני בתולה והרבה אני מאוננת אבל לא ע,י דחיפת אצבעות על שפשופיםםם עם תחתון עכשיו הרבה פעמים דחפו לי אצבעות הכי הרבה זה 2 והכניסו לי רק אתת הכיפה של איבר המין לא ירד לי דם אבל כל הזמן אני לחוצה וזה כואב אני בתולההה עדין יש מצבבב שרק מהכיפה של איבר המין נקרע לי הקרום והאיבר מין שלי היהה רטובבבבב ואני לחוצהה תעזרו לי דחוףףףףףףףףףף תודהה

24/01/2012 | 15:48 | מאת: רוני

כדי לבדוק מה מצבך אנא פני לבדיקת רופא נשים לשאלתך יש מצב שהחדרת אצבעות או איבר מין לנרתיק תגרום לקריעת הקרום לא כל קריעה מלווה בדימום 054-9311780

רוב הסכויים שהקרום לא נקרע

מנהל פורום קרום הבתולין