פוחדת

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

18/01/2012 | 11:50 | מאת: נירית

לפני שנה וחצי משהו כזה הייתי עם החבר שלי וקימנו יחסי מינ מבחוצ ולא חדר לפנים אבל פתאם הרגשתי שיש משהו לא בסדר וראיתי שיש שתי טיפות דם ומאד פחדתי כי לא עשינו יחסי מין שלם ...האם נקרע לי קרום הבתולין אם הוא לא הכניס את איבר המינ שלו לפנים !!! והלכתי אצל רופאת נשי אמרה לי שקרום הבתולין שלי רחוב ושאלה אותי אם דפקתי אצבעות ....ולא אמרה שאין לי קרום הבתולין ...אני מבולבלת מאד ופאחדת ולא יודעת מה לעשות ותמיד חושבת על זה , תעזור לי בבקשה

18/01/2012 | 14:06 | מאת: רוני

למה את כל כך מפחדת? חלק מהנשים נולדות ללא קרום וחלק אחר נקרע להן כתוצאה מנפילה או מאמץ, במקרה שלך סביר להניח שלא נקרע אולם חייבים בדיקת רופא פני לרופא נשים אחר לוודא אם הקרום לא נקרע

איך לעזור לך. בלי בדיקה אי אפשר להגיד לך מה מצב הקרום שלך.

22/01/2012 | 19:08 | מאת: מפחדת

אני יכולה לבדוק את קרום הבתולין שלי בבית כאילו בבדיקה אישית

מנהל פורום קרום הבתולין