סגירת קרום בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

15/01/2012 | 17:09 | מאת: ילינה

אני רוצה לדעת מה זה " סגירת בתולים קבועה " והאם אפשר לעשות אותה בכל הזמן.. למרות שאני לא הולכת להתחתן השנה הזו.. ומי עושה ניתוחים אלה ? האם הניתוח מומלץ או שהוא משפיע על העתיד ? הקרום מתאחד ? תודה ..

16/01/2012 | 17:24 | מאת: רוני

ניתוח שחזור קרום הבתולין הינו הליך כירורגי פשוט במהלכו חותכים את הקצוות ותופרים את שאריות הקרום. תפירת קרום הבתולין הינה עדינה ורופפת יחסית, אשר תקנה תחושה של התנגדות בעת קיום יחסי מין, אך תאפשר ביתוק של הקרום החדש. הניתוח נמשך בין עשרים דקות לשעה ומתרחש בהרדמה מקומית או כללית. ניתוח שחזור קרום בתולין רצוי לבצע כשבוע עד שבועיים לפני החתונה או האירוע המיוחל, מכיוון שמחד התפירה עדינה ועלולה להשתחרר מאליה ומאידך אם יעבור זמן רב הקרום עלול להתאחות לחלוטין ולא ניתן יהיה לבקע אותו בצורה הטבעית, בעת קיום יחסי מין. אי לכך ניתוח שחזור קרום בתולין אינו מומלץ לבחורות צעירות מאוד.

לא משפיע על העתיד. אוכל לעזור.

22/01/2012 | 19:17 | מאת: אמאל

שלום ד"ר : יש לי חברה והיא אבדה את קרום הבתולין שלה והיא הולכת להתחתנ תוך חודשים ואני רוצה לעזור לה בגלל שאחנחנו מאד חושב לנו את הנושא הזה שבדת שלנו והתרבות אסור להתחתנ עם מישהי שאבדה את קרום הבתולין והיא עדיין רווקה !!! היא לא יודעת מה לעשות והיכן לעשות את זה !! בבקשה אם אתה יכול לעזור תעזור לחברה שלי כי החיים שלה עומדת על זה

מנהל פורום קרום הבתולין