חדירה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

04/01/2012 | 19:55 | מאת: מעיין

שלום, אני נשואה ואני ובעלי מנסים להיכנס להריון. בעת קיום יחסי מין אנחנו לא מצליחים לבצע חדירה. איבר המין שלו לא מצליח כניראה להיכנס מאיזו שהיא סיבה ומוטה לכיון חור העכוז. אשמח לדעת ממה יכולה לנבוע הסיבה, ומה יכול לעזור לנו.

08/01/2012 | 08:06 | מאת: רוני

כדאי שתלמדו את האנטומיה שלך החדירה מבוצעת לחור של הנרתיק ולא לעכוז כמו כן כדאי שתאריכו במשחק המקדים ורק כשאת ממש רטובה בצעו חדירה 054-9311780

אשפר לעזור לכם אחרי פגישה שיחה ובדיקה שלך.

09/01/2012 | 14:29 | מאת: מעיין

תודה על המענה,אך עם אילו בעלי מצוע ניתן להיפגש לשיחה? סקסולוג? רופא נשים?

מנהל פורום קרום הבתולין