2 שאלות

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

30/11/2011 | 10:15 | מאת: ג.

אתמול שכבתי עם מישהו לראשונה, ולא השתמשנו בקונדום, ביום שישי התחיל המחזור האחרון שלי (שהוא סדיר) ובעצם נגמר אתמול האם אני צריכה לדאוג מהריון? בנוסף כמה זמן אמור להמשיך הדימום מקריעת קרום הבתולין?

אתמול שכבתי עם מישהו לראשונה, ולא השתמשנו בקונדום, ביום שישי התחיל המחזור האחרון שלי (שהוא סדיר) ובעצם נגמר אתמול האם אני צריכה לדאוג מהריון? ^^אין לדעת מתי היה הביוץ ולכן אין תשובה לשאלתך. בנוסף כמה זמן אמור להמשיך הדימום מקריעת קרום הבתולין? ^^יכול להיות מס שעות

מנהל פורום קרום הבתולין