אולטראסונד וגינלי לבתולה‬

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

07/11/2011 | 18:53 | מאת: מיקי

שלום, שאלה קצת מביכה.... אני חושבת שאני עדיין בתולה - חושבת בגלל שאמנם יש לי ניסיון מיני אבל בכמה פעמים שניסינו לשכב, אני והאקס, זה לא כל כך הלך בקלות, כאב לי אז הוא נכנס אבל לא לגמרי. (סליחה על הפירוט...) הבעיה היא שאין לי מושג עד כמה ולכן לא יודעת אם טכנית אני עדיין בתולה או לא. הבעיה: אני צריכה לעשות אולטראסונד וגינלי ולא יודעת אם זה אפשרי. אני מאוד מקווה שכן והשאלה שלי היא בעצם כזאת - האם אפשר לעשות בכל מקרה? לא כזה מעניין אותי עניין הבתולין, מבחינתי זה בכלל יהיה נפלא אם אני לא ובטח שלא הייתי רוצה שזה יפריע לבדיקה, אבל במקרה שאני כן טכנית בתולה, האם עדיין אפשר לעשות את הבדיקה? בלי ועם קשר, אני נורא נורא נבוכה לדבר על זה שאני אולי בתולה והייתי מעדיפה להמנע מזה ושפשוט יעשו את הבדיקה וזהו, אבל לא יודעת אם זה שאני אולי בתולה יכול להיות בעיה? כלומר, שפשוט יכניסו את המכשיר וזהו, לא? חברה שלי אומרת שגם ככה תמיד הבדיקות האלה כואבות לה, אז מקסימום יכאב... לא?

אפשר לעשות אולטרהסאונד גניטלי מבלי להחדיר את המתמר לתוך הנרתיק.

מנהל פורום קרום הבתולין