שאלה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

30/10/2011 | 16:37 | מאת: שירי

אני בת 23 עוד לא קיימתי יחסי מין. כשאני משתמשת בטמפון הוא מאוד מפריע לי... ברצוני לקרוע את הכרום לבדי מה הדרך לעשות זאת בצורה הפחות כואבת? ומה הסיבה שמפריע לי הטמפון והוא לא נכנס עד הסוף? אשמח לייעוץ מקצועי תודה

18/11/2011 | 02:28 | מאת: נאדי

מצחיק. אבל בדוק ומנוסה! לכי לחנות מכשירי כתיבה וקני "מכחול מעץ" באורך של 20 ס"מ+- ולאחמ"כ לטמבור ובקשי נייר זכוכית לשיוף עץ. שפשפי את המכחול עד שיהיה חלק חלק (בערך 20 דק')סמני בעט על המכחול באורך 17 ס"מ (אורך הנרתיק בערך)הניחי רגל אחת על המטה ורגל אחת על הרצפה והכניסי את המכחול לאט לאט ובקצב שלך עד לסימון לאחר שהמכחול בפנים סובבי אותו בעדינות בכל רוחב הנרתיק כמעט ולא כואב. תעשי לאט לאט ובקצב שלך.(תכיני לידך כמה נירות לנגב את הדם) בהצלחה!!!

לקרוע לבד? איני מכיר שיטה.

מנהל פורום קרום הבתולין