האם אני בתולה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

19/10/2011 | 05:16 | מאת: ענת

שלום אני בת 19 ויש לי חבר שנתיים. התקדמנו לאט לאט בהתחלה הוא היה מכניס לי אצבעות עד שבחודשיים האחרונים יצא כמה פעמים שהייתה חדירה, בהתחלה רק בכניסה ובהמשך של כמה סנטימטרים (אני לא באמת יכולה לדעת אני מנחשת שבערך 4-5 ס"מ אולי יותר אולי פחות) אף פעם לא ירד לי דם אחרי או בזמן היחסים ולא הרגשתי שום תחושה שנקרע משהו. אני גם לא מרגישה שינוי במבנה של הפוט. האם יכול להיות שאני עדיין בתולה?

19/10/2011 | 08:11 | מאת: רוני

אין לדעת ללא בדיקה ויזואלית אצל רופא מהסיפור שלך יש סיכוי גבוה שאינך בתולה הואיל וקרום הבתולין נמצא קרוב לפתח הנרתיק הכנסת אצבעות ואיבר מין בהחלט יכול לגרום לקריעתו

21/10/2011 | 04:10 | מאת: ענת

אפשרי לאבד בתולין בלי שיירד לי דם? דרך אגב האם את רופאה?

יתכן.

מנהל פורום קרום הבתולין